KAKO JE SVE POČELO

Gotovo 3 decenije firma „Đoković“ d.o.o. posluje u Crnoj Gori. Jedna je od prvih privatnih firmi registrovanih na ovom području, te je danas nezaobilazan poslovni partner na privrednoj i poslovnoj mapi Crne Gore.

Prije 25 godina firmu je osnovao inženjer velikog radnog i poslovnog iskustva, Dragan Đoković, a danas je vodi njegov sin, Velimir.

Firma se danas bavi marketingom i organizovanjem događaja. Na desetine sajmova i manifestacija širom Crne Gore nosi potpis „Đoković“. Sajmovi turizma, antikviteta, vina, suvenira i nakita, starih zanata, tradicije samo su deo organizovanih sajamskih manifestacija ove kompanije. Dječje i sportske manifestacije, novogodišnji i osmomartovski sajmovi takođe se nalaze na spisku godišnjih aktivnosti firme.

Da bi marketinška ponuda bila potpuna, poslovnim partnerima na raspolaganju su i brojni bilbordi firme „Đoković“ d.o.o.

POSLOVNI PARTNERI

SARADNJA KOJA TRAJE

Poslovni partneri sa kojima smo do sada sarađivali su brojni: Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma, Turistička organizacija Podgorice, TO Danilovgrad, TO Tivat, TO Kolašin, TO Berane, TO Andrijevica, TO Žabljak, TO Nikšic, A.D. „Jadranski sajam“ Budva, tržni centri Mall of Montenegro, Delta City, City Mall, kao i lokalne samouprave, NVO, udruzenja… Na sajmovima je svoje proizvode predstavilo na stotine izlagača, a taj broj raste iz godine u godinu.

Nadamo se da će ovaj spisak u narednim godinama biti još duži, i da ćemo sarađivati na obostrano zadovoljstvo.

1

Start typing and press Enter to search