ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Dugogodišnje iskustvo u organizovanju različitih javnih događaja, od sajmova do okruglih stolova, kongresa, stručnih skupova, preporuka nam je za ovaj posao.

Istovrijemeno, pružamo marketinšku i medijsku promociju događaja, oglašavanjem u medijima i na našim bilbordima, kao i izradom propagandnog i drugog materijala kojim se upotpunjuje profesionalno predstavljanje vaše firme, brenda, ideje ili reklamiranje samog događaja.

PREPUSTITE NAM ORGANIZACIJU.

DOGAĐAJI KOJE SMO ORGANIZOVALI

povodi

POVODI

Osmi mart, Dan zaljubljenih i Nova Godina praznici su kada smo svi raspoloženi i motivisani za darivanje. Otuda povodi za ove sajmove diktiraju i ponudu na njima.
Svima je zajedničko jedno: ponuditi sve ono što bi neko mogao odabrati kao savršen poklon dragim i bliskim osobama, ma koji povod da je u pitanju.

URBAN SOCCER

Sportski događaji su do sada privlačili veliku pažnju tokom naše Nedjelje sporta, kada smo posetioce upoznavali sa različitim sportovima kroz demonstriranje njihove atraktivnosti, kao i predstavljanje specifične sportske opreme.

Drugi atraktivan događaj je brzi ulični fudbal – URBAN SOCCER – koji smo prvi predstavili u Crnoj Gori.

Igra je zanimljiva jer se organizuje na malim terenima ograđenim banerima i martinelama, a posebnu atraktivnost daje mesto samog organizovanja utakmica – gradski trgovi i ulice. Takođe je interesantno da su djelioci pravde u ovom tradicionalno muškom sportu – žene.

soccer
deca

DJEČJE MANIFESTACIJE

Dječje manifestacije uvek izazivaju veliku pažnju, a naše okupljaju djecu školskog uzrasta koja pokazuju svoje talente u muzičko-scenskim nastupima. Jedna od takvih manifestacija je „Pokaži da znaš“ povodom Svjetskog dana prava djeteta koja je ima i takmičarski karaker.

Najveselija atmosfera koja posebno raduje mališane svakako su novogodišnji i božićni praznici kada za njih organizujemo „Novogodišnju čaroliju“. Ovaj događaj predstavlja sve one zimske radosti i iznenađenja koja najmlađi s nestrpljenjem očekuju, od Deda Mraza, muzike, pjesme i igre, do poklona.

Start typing and press Enter to search