SAJMOVI

 Djokovic d.o.o. svoj prvi sajam organizuje 2010. godine. Za mjesto održavanja izabran je Danilovgrad, gdje je i sjedište firme. Vino i vinari iz Crne Gore i regiona ispratili su zajedno sa nama tu odlazeću godinu u decembru, i najavili novu etapu u razvoju naše firme.

Tim sajmom smo ušli u onu oblast marketinga koja se bavi okupljanjem i predstavljanjem proizvođača, udruženja, nevladinih organizacija, uvoznika i distributera.

Upravo to nam je bio i ostao cilj: da sa jedne strane okupimo sve one ljude koji rade, trude se i žele da svoju ponudu predstave javnosti, a sa druge, sve one koji će svojom posjetom sajmovima dati smisao, odabirom određenih proizvoda iz ponude vrednovati upravo ono čime naši izlagači žele da se odmjere pred očima javnosti.

Prvi sajam podržala je opština Danilovgrad, Ministarstvo poljoprivrede, brojni partneri. Ni danas nam ne manjka podrške, saradnja sa poslovnim prijateljima i saradnicima čiji broj raste iz godine u godinu garant je da smo na pravom putu.

Danas organizujemo veoma širok spektar sajmova i javnih događaja, a želja nam je da saradnju i posao proširimo kako po pitanju prostora sa kojih nam dolaze izlagači, tako i tema kojima se bavimo.

Dugogodišnje iskustvo u organizovanju različitih javnih događaja, od sajmova do okruglih stolova, kongresa, stručnih skupova, preporuka nam je za ovaj posao.

Istovrijemeno, pružamo marketinšku i medijsku promociju događaja, oglašavanjem u medijima i na našim bilbordima, kao i izradom propagandnog i drugog materijala kojim se upotpunjuje profesionalno predstavljanje vaše firme, brenda, ideje ili reklamiranje samog događaja.

POSTANI IZLAGAČ.

SAJMOVI KOJE ORGANIZUJEMO

trad

TRADICIONALNA HRANA

Sajmovi koji okupljaju izlagače tradicionalne, domaće hrane ovog podneblja, uvek izazivaju posebnu pažnju ljubitelja dobrog zalogaja.

Svako ko ugađa ukusima, svojim, svojih bližnjih, ili kupaca, pokušava jedno: da vrati one mirise, arome i osjećaj na nepcima koje nosi iz svog djetinjstva, iz kuhinje svoje majke, bake, i dalje u prošlost.

Upravo na ovakvim okupljanjima kada kažete svojoj djeci: probaj, domaće je, u vama ožive slike vlastitog djetinjstva, punih pletenih košarica, zabranjenih tavana sa suvom pršutom, čabrica sa sirom, mirisa vinskih podruma u koja ste se krišom uvlačili…

Dakle, vraćanje tradicionalnim, domaćim ukusima i uspomenama čiji ukusi ne blijede, razlog je okupljanja proizvođača i ljubitelja ovih proizvoda.

ZDRAVA HRANA

Kažu da šta god da je otac bolesti, majka joj je loša ishrana.

Zdrava hrana danas je postala trend, ali i pitanje svijesti o onome šta uzgajamo i jedemo.

Zato su izlagači na našim sajmovima zdrave hrane članovi udruženja organskih proizvođača, kao i oni koji su u procesu dobijanja registracije i sertifikata za organsku proizvodnju, kao i uvoznici i distributeri koji prstor Crne Gore snabdijevaju ovim proizvodima iz zemalja regiona i svijeta.

Dakle, posjetioci mogu biti sigurni da su predstavljeni proizvodi 100% zdravi, a uz to mogu dobiti i korisne savjete kako da ishranom poboljšaju kvalitet svog života.

Naš cilj je da predstavimo zdrave stilove života i mogućnosti za seoski turizam u svijetlu vraćanja prirodi.

hrana
vino

VINO

Od njega je, prije sedam godina, sve počelo. Prvi sajam koji smo organizovali bio je posvijećen upravo vinu.

Danas svoja vina predstavljaju vinari iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, kao i uvoznici i distributeri koji na prostoru Crne Gore uvoze i plasiraju vina iz regiona i Evrope.

Na nekoliko sajmova vina u našoj organizaciji učestvovali su i članovi Vinskog reda Vitezova vina „Singidunum“ koji su se tom prilikom prvi put i predstavili u Crnoj Gori.

S obzirom na podneblje u kome živimo, naš cilj je promocija vina, vinske kulture i puteva vina, kao i vinskog turizma.

Male porodične vinarije koje sve češće obnavljaju stara gazdinstva u nama će i ubuduće imati odanog saradnika u naporima da nađu svoje mjesto na tržištu.

STARI ZANATI I SUVENIRI

Jedan od najdužih u našem sajamskog kalendaru, osmišljen kao mjesto na kojem svoje radove predstavljaju oni rijetki koji istrajavaju u održavanju starih zanata i time od zaborava čuvaju duhovno i materijalno nasljeđe svoga naroda, upravo je Sajam starih zanata i suvenira.

Uz stare zanate, omogućili smo da i oni mlađi vještih ruku svoje nove vizije izraze u vidu suvenira koji treba da čine važnu turističku ponudu Crne Gore.

Sajam je jedan od najbolje pozicioniranih jer se održava na više lokacija u različitim terminima u Podgorici, Danilovgradu i Tivtu.

zanati
turizam

TURIZAM

Turistička ponuda Crne Gore obično nas povede do mora i ljeta. Ipak, naša zemlja nudi zanimljive turističke sadržaje čitave godine.

Upravo sve to na jednom mjestu, na Sajmu turizma, predstavljaju agencije i lokalne turističke organizacije kao promoteri turističke ponude i organizatori događaja na prostoru svojih opština.

Do sada smo sarađivali sa skoro svim lokalnim turističkim organizacijama, sa nacionalnim turističkim organizacijama Crne Gore i Srbije, kao i TO Beograda. Posebno uspiješnu saradnju smo istvarili sa TO Negotina.

ANTIKVITETI

Sajam okuplja kolekcionare sa prostora Crne Gore i odlična je prilika za kupovinu nekog vrijednog i retkog predmeta iz bogate ponude. Naročitu pažnju tokom sajma privlače kolekcije ordenja, oružja, nakita i novčanica.

Sajam je idealna prilika i za razmijenu iskustava među izlagačima, ali i prilika da posjetioci dobiju informacije i zadovolje svoja interesovanja.

Tokom dosadašnjih sajmova, među učesnicima je bilo i kolekcionara iz Srbije i Albanije, pa očekujemo da sajam u narednom periodu dobije međunarodni karakter.

U organizaciji ovog događaja partner nam je Udruženjem kolekcionara Crne Gore.

antik
nakit

NAKIT

Sajam nakita je proizašao iz  Sajma starih zanata i suvenira. Kako se pojavio veliki broj izlagača koji se bave izradom unikatnog nakita, tako se ukazala i potreba da se oni okupe na posebnom sajmu.

Najrazličitiji materijali u kojima se izrađuje nakit, bezbroj kreativnih ideja nanizanih vještim rukama autora, čine ovaj sajam jednim od najatraktivnijih.

Ističemo da su na našem sajmu više puta učestvovali i polaznici škole za dizajn i izradu nakita humanitarne organizacije Help.

Start typing and press Enter to search